Video: Liberated 3D pistool in actie + download

De cad-files van het wapen, dat met een 3D printer is gemaakt, zijn gepubliceerd. Tevens is er een video beschikbaar!

Defense Distributed, de producent van het 3D wapen, heeft een video gepost van hun speeltje. Ze beschrijven zichzelf als een soort Wiki-organisatie en zijn tevens bereikbaar via PrintableGun.com: A nonprofit effort to create freely available plans for 3D printable guns. Ook hebben ze de originele CAD-files vrijgegeven, zodat iedereen deze nu kan downloaden. Ontwerper Cody Wilson is tegenstander van de huidige wapenwetgeving en vindt het getuigen van vrijheid dat iedereen een wapen kan printen. De start van een nieuw tijdperk?

Men heeft het wapen de ‘Liberator’ genoemd, een verwijzing naar de goedkope ‘wegwerppistolen’ die de geallieerden in de Tweede Wereldoorlog in Frankrijk dropten.

[gv data=”drPz6n6UXQY”][/gv]

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën