Video: Microsoft neemt Apple op de hak in nieuwe reclame

Hi-la-risch.

Zonder gekheid. Het eeuwige bashen van Microsoft op Apple begint wat eentonig te worden, maar bij deze commercial kon ik een kleine glimlach niet onderdrukken. De iPad van het merk uit Cupertino werd al regelmatig beetgenomen door het Amerikaanse bedrijf, maar de toevoeging van het 169 euro kostende Smart Keyboard was een reden van Microsoft om dit grapje nog eens te herhalen.

In de commercial zien we dat Siri een gesprekje voert met Cortana. Siri viert een feestje omdat de iPad nu eindelijk een toetsenbord heeft. Op cynische wijze vraagt Cortana of de tablet van Apple nu dan ook meteen computer is, aangezien de Surface een drie-in-een apparaat betreft. Check de commercial in de video hieronder om het antwoord van Siri te weten te komen.

[gv data=”o_QWuyX8U18″][/gv]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën