Video: niet f*cken met deze badass gamer

We zagen al eens eerder dat de gemoederen tijdens het gamen hoog op kunnen lopen. Zo ook bij deze knul, die de volgende keer misschien een treetje energiedrank minder moet nuttigen.

Tijdens een spannend potje Call of Duty kan het er in de zaal heftig aan toe gaan. Er gaan nog net geen stoelen, tanden of ledematen door de lucht, maar de bloeddruk stijgt regelmatig naar hoge waarden.

Deze jongen gaat de strijd aan met zijn overbuurman en dat mag heel de zaal (en de straat daarbuiten) weten. Waarschijnlijk hebben de honden in de volgende stad hem zelfs gehoord. Op het einde van de video brengt de OG (Original Gamer) zijn eindbetoog en dat geldt voor iedereen in de zaal, niet f*cken met deze badass gamer:

[gv data=”e5_yz2-qLeU”][/gv]

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën