Video: Samsung ziet de toekomst vol met beeldschermen

Als het aan Samsung ligt krijgen we in de toekomst overal beeldschermen voor en worden alledaagse voorwerpen verbonden met het internet.

Samsung staat wereldwijd bekend om haar beeldschermen. Als het aan hun ligt, krijgen beeldschermen een nog prominentere rol in ons leven. Van koffiemokken tot snijplanken en van touchscreen autoruiten tot interactieve vloeren. Voorwerpen die we elke dag gebruiken, allen voorzien van een beeldscherm en altijd verbonden met de NSA internet.

Om het nut van beeldschermen extra te benadrukken heeft Samsung deze video gemaakt. Het laat de visie van Samsung zien waarin technologie, die nu eigenlijk al voorhanden is, wordt toegepast in ultra-moderne apparaten:

[gv data=”Iz6KvO-Gvcc#t”][/gv]

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën