Video: werkende Galaxy S8 in beeld

Schaf jij het vlaggenschip ook aan na het zien van deze video?

Nog minder dan een week voordat Samsung haar nieuwste vlaggenschepen presenteert. Zowel de Galaxy S8 als de S8 Plus zijn voorzien van de nieuwste technologische snufjes, waardoor het bedrijf zeker niet onder doet voor belangrijke concurrenten zoals LG met hun G6 en Apple met haar iPhone 7.

Hoe dichter bij de release van de toestellen, hoe meer er gelekt wordt lijkt het wel. In onderstaande video zien we een kort filmpje van een witte werkende Galaxy S8. Hoewel het fijn is om te zien dat het toetsenbord goed werkt, gaat onze aandacht meer uit naar de witte bezels waarover het apparaat beschikt.

Tot nu toe leek het er namelijk verdacht veel op dat alle nieuwe S8-modellen voorzien zouden worden van een zwarte voorkant, vermoedelijk omdat het toestel in een andere kleur er door de vele scanners niet mooi uit zou zien. Kijken we echter naar het witte exemplaar in de video, dan valt dit bij nader in zien reuze mee.

We zijn benieuwd wat we in de laatste dagen nog aan lekken mogen verwachten over deze nieuwe Samsung vlaggenschepen. In combinatie met de nieuwe persoonlijke assistent Bixby zou 2017 zomaar eens het jaar van Samsung kunnen worden.

[gv data=”sMlE6GTqcVk”][/gv]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën