Video: Xbox One unboxing festijn

Benieuwd wat je straks allemaal tegenkomt als je je nieuwe Xbox One gaat uitpakken? Je hoeft dan gelukkig niet tot dit najaar te wachten, want het is alvast op video vastgelegd.

Major Nelson van Xbox is zo vriendelijk om een zogenaamde Xbox One Day One edition voor het oog van de camera uit te pakken.

Naast de Xbox zelf zien we ook de controler, Kinect, koptelefoon en de nodige kabels voorbij komen. Oh ja, laten we vooral niet vergeten dat er ook een heuse Xbox One sticker in de doos zit. Die kan je mooi aan je jongere broertje geven. Leuk voor op zijn fiets ofzo.

Zoals al eerder vermeld heeft Microsoft vandaag ook de details van de abonnementsdienst Xbox Live Gold bekend gemaakt.

Daaruit blijkt dat zo’n abonnement nodig is voor het opnemen van je gameplay (Game DVR), maar ook als je Skype wil gebruiken op je Xbox One. Het grote uitzuigen is begonnen.

[gv data=”lbrmAsxJPv4″][/gv]

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën