Video: zo bestuur je de Tesla Model S met je Apple Watch

De Tesla Model S is bijna volledig te bedienen met de Apple Watch, maar hoe werkt dat nou eigenlijk?

Dat was even afwachten, want de smartwatch van Apple ligt nog niet zo heel lang in de winkels. Inmiddels is er een uitgebreide demonstratievideo te vinden op YouTube, waarin we kunnen zien dat je zo’n beetje elk knopje in de Tesla ook op de Apple Watch terug kunt vinden. Je kunt niet alleen checken of je accu al genoeg is opgeladen voor je ritje naar huis, maar bijvoorbeeld ook het dak openen, knipperen met je koplampen, de auto starten of de airco wat warmer zetten.

Ben je eenmaal onderweg, dan laat de smartwatch op een kaartje zien waar je op dat moment bent en hoe hard je rijdt. Natuurlijk, daar heb je ook een dashboard voor, maar het blijft tof om te zien hoe de app communiceert met je auto.

[gv data=”j-Sqki-J8ZM”][/gv]

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën