Video: zo klinkt de Batman-filmmuziek door de jaren heen

Bij een nieuwe Batman-film hoort niet alleen een nieuwe Batmobile, maar ook een indrukwekkende soundtrack. Dit is 50 jaar Batman in zes minuten.

We kennen The Piano Guys van (hoe kan het ook anders) hun indrukwekkende pianospel. Eerder stortten zij zich al op de filmmuziek uit The Lord of the Rings, maar nu was het tijd voor een compilatie van Batman-soundtracks. Daarbij kunnen natuurlijk ook drie iconische Batmobiles niet ontbreken.

Het goede nieuws: de heren hebben het allemaal vastgelegd met een cameraset en een radiografische helicopter, dus we kunnen zes minuten lang genieten van imponerende muziek én strakke shots.

[gv data=”yFfjUMinFPk”][/gv]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën