Vivo Nex 2: Chinezen gaan smartphonewereld veroveren

Voor de echte innovaties moet je tegenwoordig in China zijn.

Vivo is lekker bezig. De eerste Nex viel op dankzij zijn randloze display en een uitschuivende camera, maar de opvolger is nog futuristischer. Net als de Nubia X krijgt dit toestel namelijk niet één, maar twee displays. Hierdoor heb je geen frontcamera meer nodig en is de voorkant van het toestel dus echt bezelloos.

De nieuwe Nex 2 lekte uit via Ben Geskin. Daaruit kunnen we opmaken dat deze smartphone ook een interessante camera-set krijgt met drie lenzen en een LED-ring die dienst doet als flits. Die ring moet het licht veel gelijkmatiger verdelen, zodat je ook met flits foto’s kunt maken die er goed uit zien. De drie camera’s zouden daarnaast ook geschikt zijn om 3D-modellen te maken.

Naar verwachting komt Vivo in december met een nieuw toestel, dus het heeft er alle schijn van dat dit ‘m is.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën