Voel je oud na het zien van deze GameBoy-video

De populaire ‘Kids React To’ videoserie op YouTube vraagt aan kinderen wat een GameBoy is. Kijk en huiver.

Een kleine groep kinderen met een leeftijd tussen de 6 en 13 jaar, krijgt de eerste GameBoy in hun handen gedrukt, vervolgens worden de reacties opgenomen. Een paar kids herkennen de antieke handheld van Nintendo nog wel, maar verbazen zich vooral over het gewicht en het logge design. Als ze het spel Tetris aangereikt krijgen begint de ellende pas echt.

“I kind of feel sad for the people in the past”, merkt een jongen op. Als je het ongeloof op de gezichten ziet zodra de hulpstukken (het vergrootglas) erbij worden gehaald, schrijf je je spontaan in voor de bejaardenbingo-avond. Je bent gewaarschuwd. Mocht je je na onderstaande video nog jeugdig genoeg voelen, zo reageerden ze op een Walkman.

[gv data=”0pCp8g-VjOs”][/gv]

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën