Voor de echte fanboys: Tesla Powerbank

Een must voor iedere Tesla-rijder.

Naast redelijk aantrekkelijke auto’s (met uitzondering van de Model X) maakt Tesla ook andere dingetjes. Deze nieuwe powerbank bijvoorbeeld, ontworpen door de Tesla Design Studio. Het kleine dingetje beschikt over een 3.350mAh batterij. Kenners hadden natuurlijk al gezien dat het ontwerp is geïnspireerd op de Supercharger. Het laadstation van Tesla.

Laden gaat middels micro-USB. Een laadindicator geeft aan hoeveel juice de powerbank nog heeft. Tesla heeft ook aan de Apple-gebruikers gedacht. De powerbank beschikt tevens over een Lightning-ingang.

De mobiele lader is te koop in de webshop van Tesla voor 45 dollar. Na de aankondiging was de powerbank in een mum van tijd uitverkocht. Wie nu een bestelling plaatst moet geduld hebben. Het bedrijf kan niet zeggen wanneer de eerstvolgende leveringen plaatsvinden. Klanten die een order plaatsen worden op de hoogte gehouden over de voorraad. Met een beetje geluk heb je de lader voor de kerstdagen in huis. Wat dat betreft is de lancering van deze powerbank marketingtechnisch briljant uitgedacht.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën