Waan je als filmmaker met deze add-on van Moment

Het enige wat je nodig hebt is een smartphone.

Als je het leuk vindt om filmpjes te maken, maar je wil geen dure videocamera kopen, dan moet je deze add-on van Moment eens proberen. Aangezien steeds meer nieuwe smartphones over een geavanceerde camera beschikken, heb je vaak geen dure apparatuur meer nodig om toffe video’s te maken.

Moment heeft op Kickstarter een nieuw product gelanceerd. Het betreft een add-on die extra bredere beelden moet kunnen realiseren en zo een filmisch effect geeft. De vlog van de startup hieronder laat het goed zien. De add-on is compatibel met de Apple iPhone, Samsung Galaxy-serie en de Google Pixel-smartphones.

Het uiteindelijke product moet 149 dollar gaan kosten. Early birds kunnen de lens voor 99 dollar op de kop tikken. De eerste exemplaren zullen in juni worden verscheept. Bekijk de Kickstarter-pagina hier.

[gv data=”QUuAojsR3Nw”][/gv]

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën