Waarom je een drone beter niet uit de lucht kunt pakken

Serieus, niet doen.

Enrique Iglesias had die waarschuwing waarschijnlijk graag wat eerder gezien, want hij is de hoofdpersoon in dit artikel. De zanger gebruikt tijdens zijn concerten een drone om unieke beelden van het publiek te maken. Als de drone bij hem in de buurt komt, wil hij ook nog weleens een poging wagen om de camera op zichzelf te richten. Dat ging gisteren helaas behoorlijk mis.

Iglesias haalde namelijk een paar vingers open aan de propellors. Hij liet backstage snel een verbandje aanleggen, maar als we de foto’s van zijn witte t-shirt zo zien, dan heeft dat niet echt geholpen. Iglesias bloedde tijdens de laatste 30 (ongetwijfeld pijnlijke) minuten van zijn optreden namelijk als een rund en moest na het concert meteen door naar het ziekenhuis.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën