Waarom ook jij verticaal gaat filmen

Het is online de meest gehate filmstijl: verticaal filmen. Zo erg gehaat dat het een naam heeft gekregen: Vertical Video Syndrome. Maar zelfs jij gaat binnenkort ook over op verticaal.

Sinds de opkomst van apps als Periscope, Meerkat maar ook Snapchat maakte jij je namelijk ook al schuldig aan de overtreding van het horizontaalgebod. En dat was ongemerkt en ongestraft. Filmmaker Joe Avello voorspelt dat we allemaal gaan overstappen op verticale video. Want tja, logisch eigenlijk, mensen zijn doorgaans verticaal als ze gefilmd worden. Dingen die vallen zijn leuk om te filmen, en doorgaans vallen dingen verticaal en niet horizontaal. Zoals Avello in zijn verticale video zegt: boeken, tijdschriften en veel kunst is al lang verticaal, dus waarom video ook niet?

Apparata gaat vandaag de markt op en vraagt: Waarom filmt ú nog niet verticaal?

En omdat hij zo leuk is, hier nog eens de uitleg waarom VVS bad is:
[gv data=”Bt9zSfinwFA”][/gv]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën