Wanneer kun je de Samsung Galaxy S10 eigenlijk bestellen?

De datum van de lancering kennen we, maar wanneer kunnen we onze bestelling plaatsen?

Mocht je het gemist hebben: het Unpacked-event van Samsung staat gepland op 20 februari. Dan kunnen we dus kennismaken met de nieuwe Galaxy S10-reeks. Uit promotiemateriaal in Indonesië kunnen we opmaken dat de reserveringen een dag later beginnen, dus op 21 februari. De tijd is nog niet bekend gemaakt.

Laat je overigens niet in de war brengen door de datums op de Indonesische banner. Vanwege tijdverschil begint de presentatie daar niet op 20 februari, maar op 21 februari om 2 uur ‘s nachts. Daarom beginnen ook de pre-orders daar ‘pas’ op 22 februari. We ewten in ieder geval bij welke website je aan kunt kloppen: www.galaxylaunchpack.com.

De daadwerkelijke release van de Galaxy S10e, Galaxy S10 en Galaxy S10+ zou gepland staan voor 8 maart, dus ook dat is al redelijk snel.

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën