Video: wat is er mis met Jurassic Park?

Wat kan er in vredesnaam mis zijn aan een film met dinosaurussen en geweld, waar zowel Jeff Goldhum als Samuel L. Jackson in spelen? En Spielberg ook nog eens regisseert. Nou, dit dus.

In drie minuten laat CinemaSins, de maker van onderstaand filmpje, zien dat er maar liefst 36 fouten in de eerste Jurassic Park-film zitten. Dit gaat over de meest uiteenlopende zaken, van fouten in de Jurassic Park-tour tot acteurs die van helictoperplaats wisselen per scène.

Niet genoeg gezien? Bekijk alle Everything Wrong With-afleveringen over films als Django Unchained, Iron Man en Battleship via de website van CinemaSins.

[gv data=”7KjB-_bjOJs”][/gv]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën