Dit is Assassin’s Creed: Odyssey

Een nieuwe Assassin’s Creed game is onderweg. De aankondiging van het kersverse deel werd door Ubisoft via sociale media gedaan.

Gisteravond lekte de titelnaam en de eerste info van Assassin’s Creed: Odyssey uit. Ubisoft besloot toen maar om gelijk de eerste teaser officieel met de wereld te delen, aangezien de gelekte info toch al op straat lag.

Zo is nu duidelijk geworden dat de game Assassin’s Creed: Odyssey gaat heten. Dit deel speelt zich af in de Griekse oudheid. De teaser duurt welgeteld vijf seconden, waarvan je slechts een of twee seconden beelden ziet van het spel. De geruchten gaan dat de game in het eerste kwartaal van 2019 zal verschijnen.

Meer informatie over het spel zal door Ubisoft worden bekendgemaakt tijdens de E3, die later deze maand gaat plaatsvinden. Om alvast in de stemming te komen kun je film 300 (nog eens) kijken. Je checkt de teaser van Assassin’s Creed: Odyssey hieronder.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën