We hebben ‘m: de launchdate van de OnePlus 5T

Bijgewerkt op:

We hebben ‘m: de launchdatum van de OnePlus 5T.

Als dit gelekte screenshot van GizChina blijkt te kloppen in ieder geval. OnePlus zou op 16 november een event organiseren om zijn nieuwe smartphone te presenteren. De verkoopdatum is helaas geblurd, dus die kunnen we niet meer zien. Laten we voor OnePlus hopen dat het niet te lang duurt, zodat ze de rampzalige OnePlus 5 snel kunnen vergeten.

Officieel is er nog niet veel bekend gemaakt over de OnePlus 5T, maar er zijn wel redelijk geloofwaardige geruchten wat betreft de specificaties. Het toestel zou een randloos scherm krijgen en draaien op een Snapdragon 835-processor. Verder zouden 8GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte standaard zijn en draait de 5T meteen op Android 8.0 Oreo.

Tags

Tags:

Bram van Otten

Bram van Otten

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram van Otten

Populaire artikelen

Populaire categorieën