Weer problemen: iPhone X-speakers blijken helemaal ruk

Je hoeft het volume van je iPhone X niet op standje maximaal te zetten, want de kans is groot dat je nieuwe smartphone dat niet zo prettig vindt.

Als OnePlus het ene na het andere probleem heeft, dan schrijven we het merk helemaal de grond in. Dus nu is Apple aan de beurt. De iPhone X is een prachtig toestel, maar voor 1159 euro verwacht je wel dat alles 100 procent werkt. En dat blijkt helaas teveel gevraagd van de heren in Cupertino, want voorlopig is de iPhone X een probleemgevalletje.

9to5Mac schrijft dat iPhone X-gebruikers last hebben van krakende speakers als het volume op maximale sterkte wordt gezet. Dan kun je zeggen: ga naar de Apple Store en ruil je toestel om, maar er is amper voorraad én het nieuwe toestel zou vaak precies dezelfde problemen hebben.

De iPhone X verkoopt vast en zeker enorm goed, maar dat het scherm niet goed werkt én dat de speakers bezwijken onder de spanning laat nou niet direct zien waarom de iPhone zoveel duurder moest worden. In kwaliteitscontrole is het geld in ieder geval niet gaan zitten.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën