WHAM-O SnowBall Blaster: sneeuwballen gooien als een baas

Vrijdag trekt er een noordwestenwind en winterse buien over ons land. Ofwel, sneeuw dat blijft liggen. Eind deze week kunt u dus al uw sneeuwbaltechnieken weer uit de kast trekken. Of, als u het liever iets professioneler aanpakt, met de WHAM-O SnowBall Blaster.

Deze veredelde katapult heeft bovenop een sneeuwpers om drie perfect ronde sneeuwballen te vormen. Die kunnen vervolgens één voor één afgevuurd worden in het katapultmechanisme.

Laten we vooropstellen dat echte mannen gewoon zelf hun sneeuwballen draaien & gooien, net zolang totdat je handen beginnen te gloeien van de kou en je met twee stalen pijpen rondloopt. Maar zo’n WHAM-O SnowBall Blaster van twee tientjes is daarna het beste ding. Video!

[gv data=”ixy7YcHprnM”][/gv]

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën