WhatsApp met geheel nieuw uiterlijk komt eraan

Al aardig wat apps hebben een geheel nieuw uiterlijk gekregen voor iOS 7. Uiteraard kan een van de populairste IM-apps voor iDingetjes niet achterblijven.

De trend ingezet door iOS 7 is plat. Apps moeten plat zijn, icoontjes moeten plat zijn, en het toetsenbord moet plat zijn. WhatsApp lijkt dit overgenomen te hebben in hun nieuwe design, zo meldt een Duitse beta-tester van het IM-programma aan WhatsAppen.nl.

De onderstaande screenshots zijn genomen in beta-versie 2.11.5, en tonen het geheel nieuwe uiterlijk van zowel het icoontje als het programma zelf. Het past nu allemaal een stuk beter in het iOS, in tegenstelling tot voorgaande versies, en is qua functionaliteit ongewijzigd.

Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe versie uit komt in iTunes, maar de vergevorderde status van de proefversie doet ons vermoeden dat het niet lang meer zal duren.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën