WhatsApp voor iOS 7 ziet er zo uit [video]

De uitrol van een vernieuwde WhatsApp-versie voor iOS 7 komt snel dichterbij. Benieuwd hoe de berichtendienst eruit komt te zien volgens de flat design-filosofie van Apple? Deze hands-on biedt uitkomst .

Van alle extreem veelgebruikte apps is WhatsApp een van de weinige die haar design nog niet heeft omgegooid voor iOS 7. Achter de schermen staat echter al een geheel vernieuwde versie klaar. Geheel in de stijl van iOS7 is het gebruikte lettertype dunner geworden en zien we meer witruimtes. Ook oogt het geheel vlakker (flatdesign.gif). De basisfunctionaliteiten blijven, zoals het er nu naar uitziet, allemaal behouden.

Mocht je geen zin hebben om WhatsApp voor iOS7 in een Duitstalige video te bekijken; we hebben hier een stapeltje kraakverse screenshots voor je.

Tags

Tags:

Amber

Amber

Amber werkt sinds 2013 bij Apparata als copywriter en schrijft over onderwerpen zoals games, AR, software, series en films, gadgets en social media. In 2019 werd ze gepromoveerd tot senior copywriter. In haar vrije tijd is Amber graag actief bezig en waagt ze zich aan sporten zoals trailrunning, skiën en muurklimmen.

Alle artikelen door Amber
Populaire artikelen
Populaire categorieën