‘WhatsApp wordt walkietalkie’ [Push-To-Talk]

Bijgewerkt op:

Nu de SMS-markt vakkundig is geëlimineerd door (bijna) gratis berichtdiensten als WhatsApp, lijkt het een kwestie van tijd voordat dergelijke spelers ook het telefoonverkeer zullen overnemen. WhatsApp zet alvast een stap in die richting en schijnt binnenkort een walkietalkie-functie te introduceren. Over.

Op gelekte beelden van WhatsApp 3.0 voor iOS – we zitten momenteel in versie 2.8.7 – is een knop met een microfoonlogo te zien op de plek waar momenteel de stuur-knop zit. Volgens iFun dient de knop om gesproken berichten op te nemen en ze bij het loslaten direct te verzenden. Een makkelijkere verzendmanier voor de gesproken memo’s die we nu ook al via WhatsApp kunnen versturen maar, geef toe, eigenlijk niemand gebruikt.

Andere vernieuwingen zijn het selecteren van meerdere afbeeldingen tegelijk. Ook komen er grotere knoppen in beeld om media makkelijker in een gesprekje te zetten.

[lg_folder folder=”WhatsApp/Push_to_Talk_functie/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Tags

Tags:

Bram van Otten

Bram van Otten

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram van Otten

Populaire artikelen

Populaire categorieën