Wie kijkt er nog naar The Walking Dead?!

Jij?

Het is een wat dramatische titel, maar het gaat zeker niet goed met The Walking Dead. Ondanks het feit dat de zombieserie nog steeds miljoenen kijkers trekt, zijn de kijkcijfers alles behalve fantastisch te noemen.

Er is namelijk een dalende trend waarneembaar. De makers zitten vermoedelijk van alles te bedenken om de show nieuw leven in te blazen. Onlangs ging het tweede gedeelte van het achtste seizoen van start. Drie weken geleden keken 6,82 miljoen mensen naar de tv-serie. Twee weken geleden keken er 6,6 miljoen. Dat is ruim 200.000 minder kijkers. Met deze cijfers kijken er nog minder mensen naar The Walking Dead dan enkele afleveringen van seizoen 2, dat door velen als het slechtste seizoen wordt gezien. Bovendien was de serie toen veel onbekender dan nu het geval is.

Het absolute dieptepunt moet nog gehaald worden. De tweede aflevering van seizoen één wist 4,7 miljoen kijkers te trekken. Als de Walking Dead daar onder gaat zitten is de serie, ironisch zoals het klinkt, ten dode opgeschreven.

Op YouTube zijn tal van video’s te vinden over dit onderwerp. Men speculeert over de redenen waarom The Walking Dead minder kijkers trekt en het is interessant om te zien. Zo hebben de makers enkele keuzes gemaakt gedurende de serie die zeer negatieve gevolgen hadden onder de fans. Het afmaken van een karakter en de manier waarop het verhaal zich ontwikkeld heeft nu eenmaal gevolgen voor de kijkende fan. Eén van de vele interessante YouTube video’s check je hieronder. Stoppen op je hoogtepunt lijkt bij The Walking Dead niet te gaan gebeuren.. (via Forbes)

[gv data=”e9xMqtIWYQE”][/gv]

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën