Windows 7 mag van Microsoft langer blijven

Bijgewerkt op:

Afgelopen 30 oktober had het al over en uit moeten zijn met de losse verkoop van Windows 7. Vanaf 30 oktober 2014 zouden er ook geen computers meer mogen worden verkocht met Windows 7 geïnstalleerd. Maar Microsoft komt hier op terug.

Beide deadlines zijn geschrapt en op de website van Microsoft staat nu als einddatum “nader te bepalen”. Het heeft er dus alle schijn van dat Windows 7 nog wat langer mee mag.

Ruim een jaar geleden werd het ingrijpend veranderde Windows 8 gelanceerd en onlangs verscheen versie 8.1 waarbij de geliefde startknop in ere werd hersteld. Toch zijn er nog horden consumenten en bedrijven die pas onlangs de overstap naar Windows 7 hebben gemaakt. Zij staan niet direct te popelen of zien niet de noodzaak om over te stappen naar Windows 8. Zelfs Windows XP geniet tot frustratie van Microsoft nog een behoorlijke populariteit.

Tags

Tags:

Bram van Otten

Bram van Otten

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram van Otten

Populaire artikelen

Populaire categorieën