WTF: Apple slaat iPhone 7s over

De iPhone 7 is nog maar net uit, maar nu al duiken de eerste geruchten op over de opvolger van de iPhone 7… Verrrassend genoeg gaat deze niet 7s heten…

Als we afgaan op berichten van Business Insider is Apple hard bezig in Israël om een opvolger te maken van de iPhone 7. En volgens medewerker van dit Apple-kantoor gaat de eerstvolgende telefoon de iPhone 8 heten.

Normaal gesproken brengt Apple een jaar na het uitbrengen van een nieuwe iPhone het zogeheten s-model uit. Maar de 7 zou je zonder al te veel overdrijven een verbeterde versie van de 6s kunnen noemen. Echt vernieuwend is de iPhone 7 namelijk allerminst.

Er is nu al het een en ander bekend over de iPhone 8. Zo heeft de iPhone 8 een glazen bodt, een edge to edge OLED display en een A11 processor. En ( he he) wireless opladen! Maar dat schreven we al eerder.

De nieuwe iPhone 7 is beslist mooi, maar kampt nog met een paar kinderziektes, zoals slechte gesprekskwaliteit.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën