WWDC 2017: dit zijn de verwachtingen

Wat kunnen we verwachten van het evenement in juni?

Er staat weer een groot Apple-event voor de deur. Op 5 juni barst WWDC 2017 los. Dit jaar gaat de Amerikaanse techgigant het naar verluidt anders aanpakken. Zo hoeven we niet alleen een gloednieuws iOS en macOS te verwachten, maar komt het bedrijf uit Cupertino ook met nieuwe hardware op de proppen.

De verwachting is dat Apple de laptop-serie van een update gaat voorzien. Volgens Bloomberg kunnen we drie nieuwe laptops verwachten. De MacBook Pro krijgt de nieuwe Kaby Lake-processoren van Intel en daarnaast kunnen we een verse 12-inch MacBook verwachting. De derde update is een nieuwe 13-inch MacBook Air.

Het is de 28ste keer dat Apple het WWDC organiseert. De afkorting staat overigens voor Worldwide Developers Conference. Ontwikkelaars van over de hele wereld komen naar Californië om het event bij te wonen. Traditioneel geeft Apple diezelfde dag nog een beta-versie vrij van de nieuwe besturingssystemen. Het grote publiek kan dit najaar aan de slag met iOS 11 en een nieuwe versie van MacOS.

UPDATE: een bijgewerkt artikel vind je HIER!

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën