Banner WWE 2K24

WWE 2K24 laat nieuwe content zien

Sureshni

Fans van WWE 2K24 zet je schrap! Er komt binnenkort mogelijk geweldige nieuwe content gebaseerd op Bray Wyatt uit. Er zijn al enkele versies van Bray te vinden in WWE 2K24, maar het lijkt erop dat de ontwikkelaars van het spel hebben geluisterd naar de fans die geen genoeg konden krijgen van de griezelige, mysterieuze personages van de overleden ster. De vroegtijdige dood van Bray Wyatt heeft de worstelwereld diep geraakt. Daarom is het niet gek dat veel fans graag meer van zijn iconische personages in het spel willen zien.

Onlangs hintte WWE 2K24 naar iets groots: het “Becoming Immortal”-karaktermodel van Bray Wyatt. Ze hebben nog niet alles bekendgemaakt, maar op basis van de teaser lijkt het erop dat The Fiend mogelijk als DLC komt of misschien verborgen zit achter de MyFaction-modus. De clip eindigt met een belangrijke datum: 16 oktober 2024, wat ons doet vermoeden dat er dan nog meer Wyatt-gerelateerde content uitkomt.

En dat is nog niet alles! De Twitteraccount van WWE 2K24 heeft twee video’s gedeeld die de fans van Bray Wyatt enorm enthousiast hebben gemaakt. In de eerste video zie je een actiefiguur-versie van Bray Wyatt, net zoals de vrij te spelen John Cena en Cody Rhodes. Deze Bray-figuur doet ons denken aan de klassieke Wyatt Family-gimmick, compleet met oude themamuziek. Voel je je ook nostalgisch?

De tweede video draait om een personage dat voor veel speculatie heeft gezorgd – Oom Howdy. Voor wie het nog niet weet, oom Howdy wordt vertolkt door Bo Dallas, de echte broer van Bray Wyatt. De update geeft Howdy een verbeterd model, en alerte fans hebben al subtiele veranderingen tussen de oude en nieuwe versie opgemerkt. Er wordt ook gehoopt op een ongemaskerde oom Howdy, wat een bijzondere toevoeging zou zijn.

Wat komt er officieel op 16 oktober? 

  • “Becoming Immortal” The Fiend Bray Wyatt
  • Actiefiguur-versie van Bray Wyatt (met themamuziek van de Wyatt Family)
  • Oom Howdy (mogelijk met extra updates, waaronder een versie zonder masker)

Fans reageren enthousiast op dit nieuws. Zelfs de populaire WWE 2K-maker WhatsTheStatus, neemt deel aan de hype door foto’s van de bijgewerkte modellen te delen, wat voor nog meer speculatie zorgt. Sommige fans hopen dat de update meer bevat dan alleen nieuwe personages en dat er ook iets van Wyatt’s duistere groep, Wyatt Sicks, te zien zal zijn. Veel van de groepsleden komen al voor in het spel, maar onder hun oude gimmicks, dus het zou niet verrassend zijn als dit ook wordt toegevoegd.

Nu 16 oktober met rasse schreden nadert, vragen veel fans zich af of deze personages alleen in de MyFaction-modus zullen verschijnen, aangezien updates voor MyFaction meestal geen nieuwe entreemuziek bevatten. Zou WWE 2K24 dit keer een andere richting inslaan? Misschien volgen ze het voorbeeld van de WWE 2K23 Bad Bunny Edition en voegen ze iets extra bijzonders toe voor de fans.

Eén ding is zeker: er is veel liefde voor Bray Wyatt en de community kan niet wachten om te zien wat er op 16 oktober wordt onthuld!

Bronnen: X Game Rant

Afbeelding: Met dank aan Playstation Store

Tags

Tags:

Sureshni

Sureshni

Sureshni is een deskundig schrijfster met meer dan tien jaar ervaring in de game-industrie. Ze is niet alleen zelf een fervent gamer, maar is ook gepassioneerd door schrijven. Ze brengt graag verslag uit over het laatste nieuws, recensies en trends in de videogame-industrie - waardoor ze een expert is in deze branche. Als ze niet met het laatste nieuws en gamereleases bezig is, bezoekt ze verschillende steden en woont ze gameconventies over de hele wereld bij.

Alle artikelen door Sureshni
Populaire artikelen
Populaire categorieën