Xbox 360-games eindelijk speelbaar op Xbox One

Het kwam geheel onverwacht, maar Microsoft heeft zojuist bekend gemaakt dat Xbox-fanaten hun oude games weer van zolder kunnen halen.

Microsoft’s E3-conferentie is op dit moment aan de gang en het bedrijf maakte meteen een hoop Xbox-gamers blij. Xbox 360-games doen het straks ook met Microsoft’s laatste console: de Xbox One. Gebruikers die zich hebben aangemeld voor het betaprogramma kunnen daar vanaf vandaag al gebruik van maken. Meer dan 100 Xbox 360-spellen kunnen nu gespeeld worden op de nieuwste console.

Het grote publiek kan vanaf deze zomer gebruik maken van de nieuwe feature. Toch zullen niet alle Xbox 360-games werken. Microsoft voegt de geüpdatet games namelijk toe aan de store. Xbox One-gebruikers hebben alleen toegang tot de spellen die ze ooit al eens gekocht hebben.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën