YouTube introduceert slow motion-functie

Slow motion maakt alles beter.

Aldus YouTube. Maar velen zullen het eens zijn. Slow Mo Guys YouTube-kanaal is met 2 miljoen abonnees en 220 miljoen views namelijk rete-populair. En dan kan YouTube natuurlijk niet achterblijven.

Vandaar dat de uploadsite een slow motion-tool heeft geïntroduceerd. Hiermee wordt het mogelijk om al je filmpjes te vertragen tot 12,5, 25 of 50% van de normale snelheid. Maar dat is niet alles. Doordat de functie tussenliggende frames van de video laat samensmelten lijkt het alsof de slow motion-beelden zijn gemaakt door een high-speed camera.

Deze nieuwe tool is vanaf nu te gebruiken via YouTube Editor. Maar let op. Filmpjes die na de slow motion-bewerking langer dan 10 minuten duren zullen het niet doen. Dor middel van onderstaande filmpjes demonstreert YouTube waar de slow motion-functie toe in staat is.

[gv data=”2_okDfy1cuA”][/gv]

[gv data=”7XyABF8s5U0″][/gv]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën