YouTube-ster scoort enorme villa in heuvels Hollywood

Als YouTube-ster hark je jaarlijks miljoenen euro’s binnen, dus dan kun je het geld maar beter laten rollen, toch?

De 23-jarige Jordan Maron heeft 8,8 miljoen abonnees en verzamelde tot nu toe 1,9 miljard views met zijn video’s. Mocht je hem niet kennen: op zijn kanaal CaptainSparklez kun je zien hoe hij allerlei games speelt, waaronder Minecraft. Hij staat onder contract bij Polaris, dus op commercieel gebied heeft hij het goed voor elkaar.

Maron heeft zijn zuurverdiende dollars (4,5 miljoen dollar om precies te zijn) geïnvesteerd in een luxe mansion. Het huis staat in de heuvels van Hollywood, dus het uitzicht is ongekend. Dat klinkt wellicht al jaloersmakend, maar dat wordt waarschijnlijk alleen maar erger als je onderstaande foto’s ziet.

[lg_folder folder=”0_Divers/villa_youtubester_hollywood/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën