Zandhappen in Mercedes X-klasse doe je met The Crew 2

De pickup komt (voorlopig) exclusief naar de nieuwe racegame van Ubisoft.

Hou je er niet van om vieze nagels te krijgen, dan kun je altijd nog digitaal zandhappen in The Crew 2. De nieuwe game van Ubisoft ligt over een maandje in de winkels, maar voor het zover is zal er eerst nog een closed beta plaatsvinden.

De nieuwe X-klasse maakt zijn opwachting in de game en heeft een prominente rol in de missie Rally Raid. Wanneer gamers erin slagen de missie succesvol af te ronden, dan mogen ze de X-klasse houden. De pickup is tevens speelbaar in de aanstaande closed beta. Mercedes gaat via sociale media 500 codes weggeven die toegang geven tot deze proefversie van het spel. De codes zijn in te wisselen op het PlayStation Network, Xbox Live of Uplay op de PC.

Naast de X-klasse zullen er nog meer modellen van Mercedes speelbaar zijn in de game. Zo komen onder meer de 300 SLR Uhlenhaut Coupé (1955), C63 AMG Black Series, de AMG GT en de GLC Coupé naar The Crew 2.

De closed beta loopt van 31 mei tot en met 4 juni. De release van The Crew 2 is op 29 juni voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Met dank aan Thomas voor de tip!

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën