Zie 9 september live hoe Apple de iPhone 6 en iWatch onthult

Het Apple-event van 9 september komt met de seconde dichterbij. Letterlijk, want ook Apple zelf telt af.

De techgigant uit Cupertino doet dat op een speciale pagina, waar meteen wordt aangekondigd dat de keynotes dinsdag vanaf 19.00 uur live gestreamd zullen worden. Apple-fanaten zullen dus direct mee kunnen kijken naar de presentaties van Apple’s sleutelfiguren én de producten die zij daar onthullen.

Apple maakte het al spannend met de slogan ‘Wish we could say more’ en belooft dat nogmaals op de live-pagina. ‘Live video from our special event will be right here. And so will a whole lot more.’ Nog even geduld dus, maar wil je het voor jezelf extra spannend maken, dan kun je de komende 4 dagen vullen met het kijken naar de aftellende klok.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën