Zien: meest recente versie van Windows 10 [screenshots]

Het lijkt wel alsof er elke week een nieuwe build van Windows 10 lekt. Bekijk hier foto’s van de aller-aller-nieuwste Windows-versie.

Slechts drie dagen oud is deze build van Windows 10, die luistert naar het nummer 10147. De foto’s zijn afkomstig van besloten Chinese internetfora. In deze laatste versie lijkt het OS redelijk ‘af’ te zijn. De Edge-browser gebruikt nu ook het nieuwe logo (dat overigens al een aantal weken terug werd onthuld) en in het notificatiescherm kun je nu zogenaamde ‘quiet hours’ instellen. Overgangen en kleuren lijken overal wat consistenter, waardoor Windows 10 bijna klaar is voor de lancering op 29 juli.

Bekijk de screenshots hieronder, via winsupersite.com:

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën