Zien we hier de nieuwe iPad 5?

Nu de onthulling van de vijfde generatie iPad steeds dichterbij komt, komen er (vanzelfsprekend) ook steeds meer geruchten en gelekte beelden naar buiten. Eerder zagen we al een frontje en nu zien we iets wat op the real deal lijkt.

Op Alibaba.com wemelt het in ieder geval al van de nieuwe covers, hoesjes en andere accessoires voor de nieuwe iPad en daar kwamen we ook bovenstaande impressie tegen.

Omdat een kind van 3 ook wel ongeveer kan bedenken hoe de nieuwe iPad eruit gaat zien (als een grote iPad Mini) kunnen de verkopers van hoesjes daar handig op inspelen. Meestal weten dat soort bedrijven ook al aan de daadwerkelijke afmetingen te komen voordat een nieuw product daadwerkelijk verkrijgbaar is. Er werken immers honderdduizenden Chinezen bij Foxconn en die laten ongetwijfeld wel eens wat afmetingen of informatie lekken. (via: techcrunch.com)

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën