Zit er eigenlijk wel iemand te wachten op de iPhone X?

De iPhone X moet voor Apple dé verkooptopper van 2017 worden, maar de vraag naar de peperdure smartphone kan weleens tegenvallen.

Het lijkt even niet zo lekker te gaan bij Apple. De verkoopaantallen van de iPhone 8 en iPhone 8 Plus vallen een beetje tegen, maar dat zou allemaal opgevangen moeten worden met de iPhone X. Aanstaande vrijdag kun je ‘m reserveren en een week later worden de eerste exemplaren verwacht.

Uit een onderzoek van Bernstein blijkt dat lang niet elke iPhone-bezitter van plan is te gaan upgraden. 48 procent van de respondenten stelt de iPhone X een interessant toestel te vinden, maar slechts 25 procent zou ook echt van plan zijn er een te kopen.

Eerder uitte een analist van Deutsche Bank zich al in gelijke bewoordingen: veel mensen zijn enthousiast over de iPhone X, maar slechts een klein deel gaat daadwerkelijk over tot koop. We zijn dus benieuwd wat er vrijdag gebeurt: gaat het alsnog los tijdens de pre-orders of blijft het opvallend rustig?

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën