Samsung weet vouw in Galaxy Fold echt niet te verbergen

We kunnen er gewoon niet omheen.

De Samsung Galaxy Fold is een echt prestigeproject, maar de eerste kopers van de vouwbare smartphone zouden weleens van een koude kermis thuis kunnen komen. Je moet er behoorlijk veel geld voor neertellen, maar koopt vervolgens een product dat eigenlijk nog lang niet uitontwikkeld is.

In een video die uitlekte via SamMobile is de Galaxy Fold in volle glorie te zien en daarbij valt één ding op: die enorme vouw in het scherm zodra je het toestel openklapt. Volgens Samsung zou je het toestel 200.000 keer open en dicht kunnen doen voor die vouw zichtbaar wordt, maar Bloomberg schreef eerder al dat dit na 10.000 keer al het geval zou zijn.

Kortom: denk er even goed over na of je hier meer dan 2.000 euro voor over hebt of dat je beter even kunt wachten met de aanschaf van je eerste opvouwbare telefoon.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën