Zo gaat Apple je een iPhone van 999 dollar aansmeren

Smijten met die flappen.

Het nieuwe vlaggenschip is er straks vanaf 999 dollar. Nu zijn iPhones geen voordelige smartphones, maar zo’n hoge vanafprijs is niet eerder aan de orde geweest. Fans zullen weinig moeite hebben om een dergelijk bedrag te betalen voor een nieuwe iPhone. Twijfelaars en andere consumenten kunnen echter wel moeite hebben met zo’n stevige prijs.

Daar heeft de Amerikaanse techgigant vermoedelijk op wat bedacht. Volgens de analisten bij Barclays komt Apple met diverse aantrekkelijke bundels om de iPhone 8 aan te prijzen. Zo is de kans aanwezig dat het techbedrijf de nieuwe iPhone aanprijst met een gratis abonnement op Apple Music. Ook bestaat de kans dat men gratis iCloud opslag krijgt á 200 GB voor een jaar. Wellicht voor sommigen een lokkertje om het toestel tóch aan te schaffen. Bovendien lopen bij beide diensten het abonnement een keer af. Wellicht raakt de koper er zo aan verknocht, dat het abonnement wordt verlegd. Win-win voor Apple dus.

De kans is groot dat Apple met een dergelijke actie op de proppen komt. Helemaal zeker is het niet. Voor nu is het een scherpe analyse van Barclays. Binnenkort weten we meer. De nieuwe iPhones worden namelijk aanstaande dinsdag gepresenteerd. (via Business Insider)

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën