Zo gaat Youtube jouw livestream-ervaring verbeteren

Op de internets tref je tal van sites aan waar je content kunt livestreamen en bekijken. YouTube biedt ook deze mogelijkheid en denkt een onderscheidende functie te introduceren waar iedereen baat bij gaat krijgen.

De videodienst gaat namelijk de 360-graden techniek naar live video’s brengen. Wie kijkt naar een stream kan zo live zelf bepalen wat diegene te zien gaat krijgen, schrijft BuzzFeed. Natuurlijk moet de streamer wel beschikken over een ondersteunde 360-graden camera om het foefje te kunnen toepassen.

Deze interactieve manier van video’s kijken ondersteunt YouTube sinds maart vorig jaar. Wanneer live video’s deze mogelijkheid gaan krijgen is echter helaas nog niet bekend.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën