Zo haal je een vastzittende S-Pen uit de Galaxy Note 5

Na alle commotie over de S-Pen is er nu zelfs een how-to video verschenen hoe je de stylus pen uit je Note 5 haalt, mocht het je overkomen zijn dat die vast blijft zitten.

Het was deze week hot news en we schreven er meerdere malen over: De S-Pen van Samsung die in je Note 5 blijft hangen en zelfs de boel zou slopen. Mocht je slachtoffer geworden zijn van deze onhandigheid: er is hoop! How2Tech komt namelijk met een YouTube video waarin wordt uitgelegd hoe je de stylus pen netjes uit je phablet krijgt. In de video zie je een uitgeklede Galaxy Note 5 maar om het trucje toe te passen is het niet noodzakelijk om z’n jas uit te trekken. Check het zelf in de video hieronder!

[gv data=”oEUaeGYhTlk”][/gv]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën