Zo heeft men invloed op het ontwerp van de volgende Pixel

Google vroeg hulp van het volk.

Bij Apple of Samsung zullen ze ons, de gebruikers, niet zo gauw vragen hoe het volgende vlaggenschip er moet gaan uitzien. De techbedrijven hebben hun eigen designwonders die aan de gang gaan met diverse ontwerpen. Het Amerikaanse Google doet het anders en vraagt feedback vanuit de community.

Via het Pixel User Community-draadje op het productforum van Google vraagt Krishna Kumar, productmanager bij de techgigant, aan de forumleden enkele vragen over het design van de volgende generatie Pixel. Kumar is benieuwd wat men vindt van het huidige design, wat er beter kan en waar men echt een hekel aan heeft bij de huidige Pixel.

Meer dan 1.000 reacties volgden. Zo uit men kritiek op het feit dat de Pixel niet waterdicht is. Ook het feit dat de smartphone alleen verkrijgbaar is met 32 GB aan opslag is een kritiekpuntje. Inmiddels is het topic op slot gegaan en analyseert Google alle antwoorden. Het is nu afwachten of de volgende generatie Pixel inderdaad een stuk beter gaat worden dan zijn voorganger.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën