Zo krijg je de geheime editie van de gouden Apple Watch

Klein tipje van de sluier: je moet ongeveer net zo bekend zijn als Beyoncé.

De Apple Watch wordt pas vanaf aanstaande vrijdag geleverd, maar we hebben al meerdere beroemdheden met de smartwatch zien pronken. Zangeres Beyoncé is er één van, al heeft zij wel een heel bijzonder exemplaar. Natuurlijk draagt ze de gouden Apple Watch Edition, maar die is in haar geval ook nog eens voorzien van een gouden bandje. Die heb je niet voorbij zien komen in de keynote van Apple? Dat klopt, want dit bandje is voor niemand te koop.

Wellicht zorgt Apple er later alsnog voor dat we het horlogebandje allemaal (lees: allemaal, als je maar een banksaldo boven het miljoen hebt) kunnen kopen, maar vooralsnog lijkt het erop dat het gaat om een speciale celebrity-uitvoering. Er lijkt dan ook slechts een manier te zijn om deze bijzondere uitvoering van de Apple Watch te scoren: ervoor zorgen dat je net zoveel aandacht genereert als Beyoncé. Of Karl Lagerfeld, want ook hij werd onlangs gespot met een goud bandje om zijn pols.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën