Zo maak je een OnePlus 2 van je peperdure iPhone 6s

Heb je een iPhone, maar wil je daar eigenlijk niet mee gezien worden, dan heeft OnePlus goed nieuws voor je.

De Chinese smartphonemaker brengt namelijk een OnePlus-hoesje op de markt voor de iPhone 6 en iPhone 6s. Apple-liefhebbers kunnen zo voelen hoe het is om een OnePlus te hebben, want het hoesje is net als de smartphones van OnePlus uitgevoerd in Sandstone Black.

Daarnaast lees je aan de binnenkant de veelzeggende tekst: Get a grip. #NeverSettle. Het is namelijk de bedoeling dat je uiteindelijk een OnePlus-telefoon aanschaft. Naast de case ontvang je namelijk ook een invite voor de OnePlus X. Een opvallende keuze, omdat juist deze smartphone een glazen achterkant heeft, in tegenstelling tot de andere OnePlus-telefoons.

Daar zal een aantal kopers van het hoesje maling aan hebben, want OnePlus heeft bekend gemaakt dat een select clubje de OnePlus X helemaal gratis opgestuurd krijgt. Wil jij kans maken, dan koop je de OnePlus-case voor je iPhone hier. Kosten? 19,99 euro.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën