Zo presenteerde Steve Jobs 8 jaar geleden de eerste iPhone

Acht jaar geleden, op 9 januari 2007, beklom Steve Jobs het podium tijdens Apple’s jaarlijkse Macworld-conferentie. De eerste iPhone was een feit.

Jobs begon met de woorden: ‘We’re gonna make some history today.’ Hij liet het publiek geloven drie nieuwe producten aan te kondigen: een iPod met touch-besturing, een mobiele telefoon en een apparaat waarmee je kon internetten. Jobs had het natuurlijk over één product met al deze functies: de eerste mobiele telefoon van het techbedrijf.

Apple had totaal geen ervaring met het ontwikkelen van mobiele telefoons, maar de iPhone werd al snel het populairste product van het bedrijf. Vandaag de dag zijn er al meer dan 500 miljoen exemplaren verkocht. De eerste iPhone kwam uiteindelijk pas in juni 2007 beschikbaar voor het grote publiek.

[gv data=”9hUIxyE2Ns8″][/gv]

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën