Zo scoor je de OnePlus 8 Series als eerste

Franke Koornneef
Zo scoor je de OnePlus 8 Series als eerste

Traditioneel organiseert OnePlus ook dit jaar weer een pop-up verkoop.

Nog voordat de nieuwste toestellen van OnePlus in de winkels liggen, organiseert het bedrijf doorgaans pop-up events over de hele wereld. Zo was ooit Rotterdam het toneel van zo’n pop-up event. Fans kregen zo de kans om het nieuwste toestel te scoren nog voor de officiële verkoop was gestart.

Door het coronavirus zit een pop-up event er dit jaar niet in. Althans, een fysieke variant. OnePlus wil wel degelijk een pop-up event gaan organiseren en doet dit digitaal.

De pop-up gaat live op 14 april 2020, na de introductie-keynote, om 18:00 uur. Fans krijgen zo de kans om de OnePlus 8 Series direct na de aankondiging aan te schaffen. Eén voordeel: fans hoeven niet buiten uren in de rij te staan voor het nieuwe toestel.

Het pop-up event van OnePlus zal in samenwerking met Belsimpel georganiseerd worden. Na de keynote kunnen fans bij Belsimpel terecht voor een speciale, limited edition pop-upverpakking van de OnePlus 8 Series. De speciale pop-upverpakking zal ook, in beperkte oplage,  verkrijgbaar zijn via de officiële OnePlus-website.  

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën