Zo vang je makkelijker Pokemons

De Pokémon-gekte is nu wel over z’n hoogtepunt heen. Reden voor fabrikant Niantic deze update voor Pokémon Go door te aan te kondigen.

Speler die veel Pokémon vangen van een bepaald type zullen beestjes van datzelfde type daarna makkelijker vangen. Nu kun je medailles winnen als je veel Pokémons vangt. Het eremetaal heeft nu nog geen functies. Na de update zouden de medailles ervoor zorgen dat je makkelijker zeldzame Pokémons (zoals Kindler, Psychic, Gardener) kan vangen.

Niantic geeft dit voorbeeld: Als je een hoger level bereikt voor Kindler Medal, zal je bonus om Fire-type Pokémon zoals as Charmander, Vulpix and Ponyta toenemen.

Wanneer de update van kracht wordt, is nog niet duidelijk. Hoewel de Pokémon-gekte nu stukken minder is dan dan in de zomer, is er nog steeds sprake van overlast van jagende Pokemon-fans.

Als je een echte fan bent van de game, check dan dit verhaal: 6 gratis apps die elke Pokémon-speler moet hebben.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën