Zo win je een design-award met een strook klittenband

Bijgewerkt op:

Het stikt tegenwoordig van de slimme gadgets op websites als Kickstarter en Indiegogo. De Tennis Picker is zo’n handige uitvinding.

Ben jij een echte sportheld en wil je nog wel eens een balletje slaan? Dan ben je waarschijnlijk erg blij met de komst van de Tennis Picker. Tijdens een goede pot tennis ontkom je er doorgaans niet aan om af en toe door je knieën te gaan, want iemand moet die tennisballen natuurlijk oprapen.

De Tennis Picker zorgt ervoor dat je niet meer zo vaak hoeft te bukken. Het is heel simpel: de Tennis Picker is een plakstrip die aan de buitenkant voorzien is van klittenband. Je plakt ‘m op je racket en vervolgens kan jij de tennisballen gemakkelijk oppakken door ze aan je racket te laten kleven.

De simpele, maar slimme uitvinding heeft inmiddels al een Red Dot Award gewonnen, dus het zal niet lang meer duren voor ‘ie in de winkels ligt.

Tags

Tags:

boyd

boyd

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door boyd

Populaire artikelen

Populaire categorieën