Zo wis je die irritante toeristen uit al je foto’s

Bijgewerkt op:

Je kent het vast wel: je probeert een foto te maken van de Big Ben of de Eiffeltoren, maar de ene na de andere toerist loopt voor je camera langs. Adobe gaat het voor je fixen.

Nee, het is niet de bedoeling dat je uren gaat spenderen in Photoshop om de ene na de andere toerist weg te poetsen. Adobe werkt namelijk een een speciale camera-app met Monument Mode. Dat klinkt wellicht niet zo spannend, maar dat is het wel. Deze app is namelijk in staat om zelfs de drukste hotspot toeristenloos op de foto te zetten.

De Monument Mode maakt namelijk gebruik van een speciaal algoritme om iedereen uit je foto te verwijderen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de camera aanzetten en een paar seconden geduld hebben. Vervolgens krijg je een behoorlijk clean plaatje van het object dat je wilde fotograferen.

[gv data=”ZuoEnPLdoZo”][/gv]

Tags

Tags:

boyd

boyd

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door boyd

Populaire artikelen

Populaire categorieën