Zo ziet de iOS 7-update van Whatsapp eruit

Inmiddels heeft zo goed als elke iOS-app wel een update gekregen voor het nieuwe besturingssysteem. Behalve Whatsapp, één van de populairste apps. Gelukkig hebben we de eerste screenshots in handen.

Het uiterlijk van de messenger-app is flink onder handen genomen om beter bij het nieuwe design van iOS 7 aan te sluiten. Meest opvallend is dat de balken onder- en bovenaan de app wit zijn gemaakt en de blauwe letters van een dunner lettertype zijn. Daarnaast zijn de avatars van je vrienden voortaan rond in plaats van vierkant.

Uiteraard is ook het icoon van de app onder handen genomen. Deze heeft net als de meesten iOS 7-apps een ‘platter’ uiterlijk gekregen. Wel behoudt de applicatie dezelfde indeling als de huidige iOS-versie. Wanneer de update beschikbaar zal zijn is nog niet bekend. (via: forum.iculture.nl)

Ook Apparata heeft inmiddels een nieuwe app die compatible is met iOS 7.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën