Zo ziet een iPhone met groter scherm eruit

Er schijnt in Cupertino hard gewerkt te worden aan iPhones met grotere schermen. We horen het vandaag voor de zoveelste keer. Apparata geeft inzicht in alvast hoe zo’n iDevice er mogelijk uit komt te zien.

iPhones met grotere displays. Naast de budgetiPhone is dat toch wel de meest gehoorde speculatie uit de compounds van Apple. Niet alleen over de aanstaande 5S die in september wordt gelanceerd en mogelijk een 4,3-inch scherm krijgt, het gaat ook over prototypes waar op Apple HQ mee getest wordt. Dit schrijft de Wall Street Journal vandaag, een krant die doorgaans betrouwbare bronnen & deepthroats heeft binnen Apple.

Eerder meldde Reuters al dat er gewerkt wordt aan telefoons met 4,7 en 5,7 inch schermen. Daarnaast claimt WSJ dat er een iPad met een scherm van iets kleiner dan 13 inch over de burelen schuift bij Apple. Kortom, naast mini-iPads focussen ze zich ook op maxi-iPads. Maar ook dat gerucht doet al langer de ronde.

Enfin, terug naar die grotere iPhone. Designer Johnny Plaid heeft alvast een ontwerp gemaakt van een Apple-apparaat met groter scherm. Hierbij verdwijnt de bezel (rand om het scherm), en dat ziet er best fraai uit. Hij noemt zijn ontwerp de iPhone 6 en op Behance geeft hij een sloot aan verzonnen details vrij.

Foto’s HIERO.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën